profile-image

Senada Duli/Tufina

i Licensuar

Emri : Senada Duli/Tufina

Telefon :+355692280877

Email : nada_duli@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 202

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 4, 2007

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 15, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla "YLBER", Shkodër
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 1, 2014
Deri
None