profile-image

Savjola Konja

i Licensuar

Emri : Savjola Konja

Telefon :+355672128544

Email : savjolakonja@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2007

Master

Titulli
Kërkim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
May 27, 2013