profile-image

Rrozar Shiroka

i Licensuar

Emri : Rrozar Shiroka

Telefon :

Email : rrozar@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 676

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Këshillimi Psikologjik
Data e Leshimit
March 18, 2021

Bachelor

Titulli
Psikologji Organizacionale
Universiteti
Universiteti i Firenzes, Itali
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjis
Mbaruar
Aug. 7, 2009

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 13, 2016