profile-image

Rrezarta Hasmegaj

i Licensuar

Emri : Rrezarta Hasmegaj

Telefon :+355692859599

Email : rrezartashimaj@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 359

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 19, 2009

Master

Titulli
Psikolog Klinik Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 14, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Fondacioni "Domenick Scaglione"
Pozicioni
Psikologe/Terapiste
Nga
Sept. 1, 2014
Deri
None