profile-image

Rovena Islami

Emri : Rovena Islami

Telefon :+355685695404

Email : islamirovena@gmail.com

Vendndodhja : Dibër

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Kristal"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtesise dhe i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 14, 2013

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Aug. 29, 2019