profile-image

Romina Dedi

i Licensuar

Emri : Romina Dedi

Telefon :+355693693979

Email : rominadedi@gmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 211

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Maredhenjesh
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 4, 2007

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 15, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikolog pranë spitaleve
Institucioni
Spitali Rajonal Shkoder
Pozicioni
Psikologe
Nga
Aug. 8, 2008
Deri
None