profile-image

Rigerta Pisqolli

i Licensuar

Emri : Rigerta Pisqolli

Telefon :+355674969806

Email : pisqollirigerta@yahoo.com

Vendndodhja : Korçë

Nr Licence : 718

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore
Data e Leshimit
Jan. 14, 2021

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
July 14, 2021

Master

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
March 2, 2017