profile-image

Rezearta Mile

i Licensuar

Emri : Rezearta Mile

Telefon :+355692901529

Email : rezeartakordalli@yahoo.com

Vendndodhja : Bilisht

Nr Licence : 295

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkollat e rrethit të Devollit
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Sept. 1, 2008
Deri
None