profile-image

Orsjola Miha

i Licensuar

Emri : Orsjola Miha

Telefon :+355695124921

Email : Orsjolaqendro@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 73

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2004

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
None
Fakulteti
None
Mbaruar
None

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla 9 vjeçare "Qazim Turdiu" Tiranë
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Nov. 15, 2004
Deri
None