profile-image

Ornela Sinjari

i Licensuar

Emri : Ornela Sinjari

Telefon :+355692463764

Email : sinjariornela@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 414

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
April 1, 2018

Diploma

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizmi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 12, 2006

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
June 3, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikologe pranë spitaleve
Institucioni
Q.S.U "Nënë Tereza", Tiranë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Nov. 1, 2011
Deri
None