profile-image

Ornela Bushati

Emri : Ornela Bushati

Telefon :+355694342206

Email : bushatiornela@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
May 15, 2012

Master

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Feb. 12, 2015

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla jo-publike "Tirana jonë"
Pozicioni
Psikologe shkollore part-time
Nga
Sept. 1, 2015
Deri
Sept. 1, 2016
Fusha
Psikologe Shkollore dhe Këshillim Psikologjik
Institucioni
Shkolla " E kuqe"
Pozicioni
Psikologe për nxënësit me aftësi të kufizuar
Nga
Feb. 1, 2018
Deri
July 1, 2019