profile-image

Orjola Plaku

i Licensuar

Emri : Orjola Plaku

Email : orjolaplaku32@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 505

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
Feb. 12, 2019

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2018

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 15, 2010

Eksperienca

Fusha
Shërbime Psikologjike për Fëmijët
Institucioni
SOS Fshatrat e Fëmijëve, Shqipëri
Pozicioni
Psikologe programi
Nga
March 3, 2014
Deri
None