profile-image

Oltiana Jenishi

i Licensuar

Emri : Oltiana Jenishi

Telefon :+355695675770

Email : oltiana1990@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 334

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
April 25, 2011

Master

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 31, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla Speciale "Luigj Gurakuqi", Tiranë
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Nov. 4, 2015
Deri
None