profile-image

Nerita Heqimi

Emri : Nerita Heqimi

Telefon :+355692617915

Email : neritaheqimi@yahoo.com

Vendndodhja : Berat

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 9, 2012

Master

Titulli
Psikologji Zhvillimi dhe Shkollore
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
June 27, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Bashkia Ura Vajgurore
Pozicioni
Specialiste e Njësisë së Mbrojtjes së Fëmijëve
Nga
Jan. 5, 2015
Deri
None