profile-image

Nerilda Kurti

i Licensuar

Emri : Nerilda Kurti

Telefon :+355697216575

Email : nerilda1976@gmail.com

Vendndodhja : Kavajë

Nr Licence : 118

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Këshillimi Psikologjik
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji Pune
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 1, 2012

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi Klinik
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Aug. 27, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologe Shkollore
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare "3 Dëshmorët"
Pozicioni
Psikologe
Nga
March 9, 2015
Deri
None