profile-image

Naureda Bajraktari

i Licensuar

Emri : Naureda Bajraktari

Telefon :+355682815661

Email : naureda@email.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 94

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 8, 2000

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Qëndra e Shërbimeve dhe Praktikave Ligjore
Pozicioni
Psikologe
Nga
Jan. 1, 2003
Deri
None