profile-image

Natali Lala

i Licensuar

Emri : Natali Lala

Telefon :+355694398628

Email : natalilala.on@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 535

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 5, 2019

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 5, 2011

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 15, 2012