profile-image

Mirjeta Trota

i Licensuar

Emri : Mirjeta Trota

Telefon :+355693683638

Email : jetatrota@hotmail.com

Vendndodhja : Kukës

Nr Licence : 500

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Këshillimi Psikologjik
Data e Leshimit
Feb. 13, 2019

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 11, 2013

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 14, 2015