profile-image

Mimoza Niko

i Licensuar

Emri : Mimoza Niko

Telefon :+355692471761

Email : mimoza_lamce@yahoo.com

Vendndodhja : Fier

Nr Licence : 475

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Data e Leshimit
July 30, 2018

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 3, 2003

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme artistike "Jakov Xoxa" Fier
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Sept. 26, 2017
Deri
None