profile-image

Migena Kecaj

i Licensuar

Emri : Migena Kecaj

Telefon :0675208946

Email : migena.selcetaj@gmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 693

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Data e Leshimit
May 4, 2021

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
None

Master

Titulli
Master Shkencor Psikolog Klinik Zhvillimi/Mardhen
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 14, 2011
Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Shkollore/Komunit
Universiteti
Universiteti i "Bologna-s"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Sociale
Mbaruar
Nov. 8, 2016

Doktoratura

Titulli
Doktor ne Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 28, 2020