profile-image

Megi Vjerdha/Shllaku

i Licensuar

Emri : Megi Vjerdha/Shllaku

Telefon :+355674276000

Email : m5shkurt@yahoo.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 71

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike dhe Komuniteti
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 22, 2011

Master

Titulli
Psikologji Klinike dhe Komuniteti
Universiteti
Universiteti Papnor Salesian, Vatikan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Oct. 10, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Qarku i Aktiviteteve Formative Saleziane
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 14, 2015
Deri
None