profile-image

Megi Qirjako

i Licensuar

Emri : Megi Qirjako

Telefon :+355695446726

Email : megiqirjako@gmail.com

Vendndodhja : Vlorë

Nr Licence : 330

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Marrëdhënieve
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 20, 2010

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 4, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
I.E.V.P Vlorë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 28, 2017
Deri
None