profile-image

Matilda Heqimaj

i Licensuar

Emri : Matilda Heqimaj

Telefon :+355692894384

Email : mallakasteriotimk1@yahoo.com

Vendndodhja : Mallakastër

Nr Licence : 256

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Këshillimi Klinik
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji Pune
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Jan. 25, 2014

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi Klinik
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 18, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla "5 Shkurti" Ballsh
Pozicioni
Psikologe
Nga
Dec. 1, 2018
Deri
None