profile-image

Matilda Belalla

i Licensuar

Emri : Matilda Belalla

Telefon :+355693083930

Email : matilda_belalla@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 262

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2004

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2004

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
"Fëmija në fokus" (SHPK)
Pozicioni
Psikologe
Nga
Nov. 15, 2017
Deri
None