profile-image

Marsida Zyfi

i Licensuar

Emri : Marsida Zyfi

Telefon :+355692890207

Email : zyfi.marsida@live.com

Vendndodhja : Bilisht

Nr Licence : 570

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 19, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 5, 2011

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 4, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologe Biznesi
Institucioni
Damson sh.p.k
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 1, 2019
Deri
None