profile-image

Markeljana Pina

i Licensuar

Emri : Markeljana Pina

Telefon :+355692975906

Email : kelapina@yahoo.it

Vendndodhja : Ersekë

Nr Licence : 45

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Maredhenjesh
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
"Linja Kombëtare e Telefonit për Fëmiët, Shqipëri"
Pozicioni
Operatore Këshillimi
Nga
Dec. 1, 2010
Deri
March 1, 2014
Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Ministria e Mbrojtjes
Pozicioni
Përgjegjëse për sekorin e fëmijëve
Nga
None
Deri
None