profile-image

Marinel Shpata

Emri : Marinel Shpata

Telefon :+355683676155

Email : putamarinela@yahoo.com

Vendndodhja : Lezhë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Sociologjise dhe Psikologjis
Mbaruar
Sept. 28, 2015

Master

Titulli
Master Shkencor në Pëkatëi gjinore dhe zhvillimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 12, 2018