profile-image

Mariela Kosta

Emri : Mariela Kosta

Telefon :+355693514799

Email : mariela.kosta@yahoo.com

Vendndodhja : Korçë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Sheffield, Greqi
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
July 20, 2005

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
March 2, 2017

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare Demokracia, Korçë
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Feb. 2, 2015
Deri
None