profile-image

Manolita Hida

i Licensuar

Emri : Manolita Hida

Telefon :+355695798311

Email : hidamanolita@gmail.com

Vendndodhja : Elbasan

Nr Licence : 60

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 22, 2009

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 14, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Institucioni Ekzekutimit të Vendimeve Penale Peqin
Pozicioni
Psikologe
Nga
June 27, 2012
Deri
None