profile-image

Manjola Çollaku

i Licensuar

Emri : Manjola Çollaku

Telefon :+355694702329

Email : manjola_collaku@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 323

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji e zhvillimit dhe e marrëdhënieve
Universiteti
Universiteti i Barit
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
July 1, 2008

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Marrëdhënieve
Universiteti
Universiteti "Aldo Moro" i Barit
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
Oct. 1, 2010

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
Albanian University
Pozicioni
Pedagoge e Jashtme
Nga
July 27, 2017
Deri
None
Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", Elbasan
Pozicioni
Pedagoge e Jashtme
Nga
Oct. 24, 2013
Deri
July 1, 2014
Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti Amerikan i Tiranës
Pozicioni
Pedagoge e Jashtme
Nga
Oct. 1, 2012
Deri
July 1, 2013
Fusha
Pedagogji
Institucioni
Kolegji Universitar Bedër
Pozicioni
Psikologe organizative
Nga
Oct. 1, 2011
Deri
Aug. 31, 2013