profile-image

Malvina Ndoj

i Licensuar

Emri : Malvina Ndoj

Telefon :+355685123358

Email : mndoj@gmail.com

Vendndodhja : Laç

Nr Licence : 312

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 16, 2010

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 15, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkollat e Rrethit Kurbin
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Dec. 1, 2014
Deri
None