profile-image

Malvina Degjoni

i Licensuar

Emri : Malvina Degjoni

Telefon :

Email : malvdegjo@email.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 369

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 15, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve
Pozicioni
Specialiste Edukimi
Nga
Oct. 5, 2016
Deri
Jan. 12, 2018