profile-image

Malvina Cara

i Licensuar

Emri : Malvina Cara

Telefon :+355683780501

Email : mpreni@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 153

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 16, 2010

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 4, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Shërbimi Spitalor Mat
Pozicioni
Psikologe
Nga
Feb. 1, 2011
Deri
None