profile-image

Majlinda Xhakolli/Xhindoli

Emri : Majlinda Xhakolli/Xhindoli

Telefon :+355697355212

Email : Mayaambo689@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtesise dhe i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 15, 2012

Master

Titulli
master i shkencave psikologji klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Oct. 2, 2015