profile-image

Lumturie Barhani

i Licensuar

Emri : Lumturie Barhani

Telefon :+355692672948

Email : barhani.ilm20@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 343

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2013

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
March 3, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Zyra Arsimore Mat
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Dec. 1, 2004
Deri
None