profile-image

Loziana Zela

i Licensuar

Emri : Loziana Zela

Telefon :+355672103147

Email : loziana_z@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 149

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologji Shkollore dhe organizimi
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizmi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2003

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Drejtoria Arsimore Rajonale Tiranë
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Nov. 15, 2004
Deri
Dec. 22, 2015
Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare "Androkli Kostallari"
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Dec. 22, 2015
Deri
None