profile-image

Loreta Bytyçi

Emri : Loreta Bytyçi

Telefon :+355684745104

Email : loretabytyci@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Politike
Mbaruar
July 27, 2011

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi Klinik
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 26, 2013