profile-image

Loreta Boçi

i Licensuar

Emri : Loreta Boçi

Telefon :+355692040502

Email : bociloreta@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 318

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Oct. 30, 2010

Master

Titulli
Psikolog Klinik Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 18, 2015

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Shoqata "Ndihmoni Jetën"
Pozicioni
Psikologe
Nga
March 1, 2014
Deri
None