profile-image

Lorena Prifti

i Licensuar

Emri : Lorena Prifti

Telefon :+355692785832

Email : lorena_prifti2017@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 545

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Data e Leshimit
Oct. 8, 2019

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 17, 2009

Master

Titulli
Psikolog Klinik Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 14, 2011

Doktoratura

Titulli
Doktor në Pedagogji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 25, 2019