profile-image

Lisa Tabaku

i Licensuar

Emri : Lisa Tabaku

Telefon :+355674017148

Email : lisagjetani@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 138

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 17, 2009

Master

Titulli
Psikolog Klinik Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 14, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologe pranë spitaleve
Institucioni
Spitali Amerikan
Pozicioni
Psikologe Klinike
Nga
Jan. 16, 2012
Deri
None