profile-image

Lediona Braho

i Licensuar

Emri : Lediona Braho

Telefon :+355698418252

Email : lediona_braho@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 143

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 11, 2012

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 13, 2015

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Qëndra e Zhvillimit dhe Edukimit të Fëmijëve
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 21, 2015
Deri
None