profile-image

Lediana Marku/Ndoni

i Licensuar

Emri : Lediana Marku/Ndoni

Telefon :+355687624082

Email : lediana_marku@yahoo.it

Vendndodhja : Lushnje

Nr Licence : 114

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla "4 Dëshmorët"
Pozicioni
Psikologe
Nga
Oct. 30, 2015
Deri
None