profile-image

Klodiana Semanaj

i Licensuar

Emri : Klodiana Semanaj

Telefon :+355673293777

Email : semanajklodiana@gmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 313

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikolog Shkollor
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 28, 2007

Master

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 14, 2015

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Zyra Arsimore Malësi e Madhe
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Oct. 1, 2008
Deri
None