profile-image

Kilda Gusha

i Licensuar

Emri : Kilda Gusha

Telefon :+355694377711

Email : kildacela@hotmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 37

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 12, 2008

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 23, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Drejtoria Rajonale e Shëndetësië, Shkodër
Pozicioni
Psikologe
Nga
June 1, 2011
Deri
None