profile-image

Katerina Stefani

Emri : Katerina Stefani

Telefon :+355675299660

Email : katerinastefani@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2004

Master

Titulli
Administrim i Intitucioneve Sociale
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
April 13, 2015