profile-image

Kaljona Cili

i Licensuar

Emri : Kaljona Cili

Telefon :+355694460205

Email : ristokaljona@gmail.com

Vendndodhja : Berat

Nr Licence : 720

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Zhvillimi dhe Shkollore
Data e Leshimit
Jan. 14, 2021

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 9, 2012

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Zhvillimi/Shkollo
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
June 27, 2016