profile-image

Kaliro Leka

i Licensuar

Emri : Kaliro Leka

Telefon :+355676027251

Email : kaliro.leka@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 197

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 13, 2010

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 28, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Qëndra sociale "Shtëpia e Përbashkët"
Pozicioni
Psikologe
Nga
May 8, 2012
Deri
None