profile-image

Jurida Allushi

i Licensuar

Emri : Jurida Allushi

Telefon :+355695224205

Email : juridalila@gmail.com

Vendndodhja : Lushnje

Nr Licence : 549

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
Jan. 8, 2019

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 13, 2010

Master

Titulli
Master i Shkencave në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 26, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikolog në Institucione
Institucioni
Drejtoria e Shërbimit Social, Bashkia Lushnjë
Pozicioni
Specialiste për P.A.K
Nga
April 8, 2016
Deri
None