profile-image

Juliana Dulla

Emri : Juliana Dulla

Telefon :+355698232247

Email : julianadulla67@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Marin Barleti"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Feb. 3, 2016

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Aug. 29, 2017