profile-image

Jorida Braushi

i Licensuar

Emri : Jorida Braushi

Telefon :+355692242881

Email : wowjori@yahoo.it

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 364

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
M.B Farkë
Pozicioni
Psikologe
Nga
June 3, 2013
Deri
None